Делян Пеевски, санкционираният по Магнитски председател на парламентарната група на ДПС,

...
Делян Пеевски, санкционираният по Магнитски председател на парламентарната група на ДПС,
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Едно мазно турско кафе и един луд кучи син

Делян Пеевски, глобеният по " Магнитски " ръководител на парламентарната група на Движение за права и свободи, очевидно се изнерви от вероятността да има " делкане " на регулаторите без негово присъединяване. И изясни по какъв начин Христо Иванов е пиел " мазно турско кафе " в неговия скут.

От своя страна Иванов прикани Пеевски да не губи общественият облик, който толкоз време се пробва да изпере.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън назова Владимир Путин " вманиачен кучи наследник ".

Драмата в столичната община продължава. И краят й скоро не се вижда. ГЕРБ и Българска социалистическа партия още веднъж се схванаха и си взеха управленията на комисиите.

Според западни медии Путин към момента има вяра, че може да превземе Украйна. Може и да има учредения, поради неуверената поддръжка, която Киев получава от Запада.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР